Jääkausi lähestyy

joosellastanyt

Kuten huomaatte. Edellisestä onkin jo aikaa, joten mistään yllätyksestä ei ole kysymys.
Kannattaakin varata lämmintä vaatetta ettei kuole kuin kärpänen. Ja lapsellisille inttäjille: älä anna tilapäisen lämpenemisen hämätä, näin on käynyt ennenkin. Ensin lämpenee ja sitten tulee vastareaktio. Ilmasto ei toimi niin yksinkertaisesti kuin palstan maallikkosaarnaajat luulevat.

20

287

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Niin, ilmaston pitäisi tällä hetkellä viilentyä hitaasti kohti seuraavaa jääkautta, mutta se onkin lähtenyt hurjaan lämpenemiseen ihmiskunnan tupruttelujen takia. Sinun ja minun elinaikana ei ole kylmenemisestä pelkoa, tarjolla on vain pelkkää kiihtyvää lämpenemistä, ihan riippumatta lapsellisuudestasi.

      • näin_se_on

        Outoa on, että "kiihtyvä lämpeneminen" näkyy viilenemisenä.
        Eikä tämä muutu, vaikka viestejä perusteettomasti poistellaan.


      • näin_se_on kirjoitti:

        Outoa on, että "kiihtyvä lämpeneminen" näkyy viilenemisenä.
        Eikä tämä muutu, vaikka viestejä perusteettomasti poistellaan.

        Miksi sinulla multinikki ei ole mitään muuta elämää kuin häiriköidä tätä palstaa loputtomasti kylmenemishörhöilylläsi?


    • jäätävätotuus
    • Uutta_tutkimusta

      Eiköhän kohta saada lukea ilma"tieteen"laitoksen tutkijasta, joka kertoo uudesta tutkimuksestaan, joka selvästi osoittaa magneettikentän muutoksien johtuvan ilmaston lämpenemisestä.

      • AGW

        Miksi multinikki asut tällä tiedepalstalla, kun kerran vihaat tiedettä noin paljon?


      • Magneettikenttä.häviää

        Olisin yllättynyt jos ei tällaisesta tutkimuksesta pian kerrota.


    • Takapakkia

      Ilmatieteenlaitos juuri kertoi, että kevään edistyminen on ollut kuukauden pysähdyksissä.

      Minä sanon, että takapakkia on menty ja rajusti.

    • Anonyymi

      Huuhaata ja rahastusta koko ilmaston lämpeneminen.Venäläiset avaruustiedemiehet totesivat joku aika sitten, että pieni jääkausi alkaa 2030-40.On tavallista kansaa niin helppo vedättää ja rahastaa ilmaston lämpenemisellä.Ensinnäkään ilmaston lämpenemistä ja muuttumista ei seurata kymmenen tai muutaman kymmenen vuoden aikajaksolla.Puhutaan paljon pidemmistä ajoista.Kun sitten oikeasti tarkastellaan,onko ilmasto lämmennyt, niin voidaan todeta, ettei asteen kymmenystäkään.Puhun nyt siis oikeista tarkastelujaksoista.Nyt kyseessä oleva pieni lämpeneminen johtuu auringon aktiivisemmasta vaiheesta, joka on juuri päättymässä.Katso tämän hössötyksen seurauksia.Autokanta yritetään vaihdattaa sähköautoihin.Kaikkialla kiristetään maksuja.Puulämmitys ei ole hyvä jne jne.Hyväuskoisia on helppo jymäyttää ja kaikki menee läpi.Raha raha raha.Samoin valta.Se on jo otettu tavalliselta kansalta pois ja suurin osa on aivopesty.Kannattaa ajatella omilla aivoilla, eikä uskoa kaikkea mitä meille syötetään joka mediasta ja täydellä voimalla.Suurpääoma omistaa median ja se palvelee nimenomaan juuri suurpääoman tavoitteita.Kansalle syötetään mm sitä, että Helsingin,Turun ja Tampereen alueen asunnot ovat ainoat, jotka säilyttävät hintansa.No,mitä tästä seuraa? Rikkaat ostavat tavallisten tossuntallaajien asunnot lähes ilmaiseksi.Miksi?Tänne ollaan tuomassa valtava määrä ulkolaista työvoimaa, joille tarvitaan asunnot.Meidän palkat lasketaan minimiin ja jos et suostu tekemään työtä lähes ilmaiseksi, niin otetaan ulkolainen tilalle.Nyt haloo ja aivot käyttöön!Meillä on myyty sähköverkot, kohta tiet ja vesi.Mitä meille jää,jos tämä menee läpi?Suuri kasa erilaisia ja erisuuria maksuja, joita tavan ihminen ei pysty hoitamaan.Kaiken tämän taustalla ovat vapaamuurarit.Suomen poliitikoista iso osa kuuluu jo heihin.Heidän tavoitteensa on saada täydellinen poliittinen ja taloudellinen valta.Koko Eu n koneisto on pirullisen tarkasti laadittu systeemi, joka yrittää hallita kaiken.Tämän vuoksi kannattaa alkaa ajattelemaan omilla aivoilla.Herätä seuraamaan syy seuraus suhteita.Miettiä miksi poliitikot ajavat jotain, sillä väitän, että lähes aina oma etu ensisijaisesti vaakakupissa.Tämän päivän iltalehdessä oli kirjoitus, jossa kävi ilmi, että Eu n virkamiestasolta tulleet puhelut painostavat Suomen hyväksymään valtavan lainatukipaketin.Tämä tarkoittaa, että meidän nuoret sidotaan todella pitkään lainaan.Kuka tästä hyötyykään?Italia, Ranska jne.He ovat jo ilmaisseet, että tukipaketin euromääriä pitäisi nostaa. Kehotan siis kaikkia, että miettikää ensin hyötyjät ja syyt ja seuraukset.Lopuksi kannattaa miettiä, mitä jää jäljelle, ainakin näin yksilötasolla.

      • Anonyymi

        "Kun sitten oikeasti tarkastellaan,onko ilmasto lämmennyt, niin voidaan todeta, ettei asteen kymmenystäkään."

        Yli asteen viimeisen vuosisadan aikana ja pelkästään 2000 luvulla globaali viiden vuoden liukuva keskiarvo on noussut 0,5 astetta. Kuusi edellistä vuotta ovat ilmastohistorian kuusi lämpimintä.

        "Nyt kyseessä oleva pieni lämpeneminen johtuu auringon aktiivisemmasta vaiheesta, joka on juuri päättymässä."

        Päin vastoin.
        Passiivinen auringonpilkkuminimi päättyi 2020 ja Auringon aktiivisuus on lisääntymässä. Normaalit 11 vuoden jaksot ovat olleet Auringon aktiivisuuden kannalta pitkään keskimääräistä matalammalla tasolla, eli Auringon säteilyn voimakkuus on ollut vähän normaalia alempaa kymmeniä vuosia. Auringonpilkkumaksimin ja -minimin vaikutus on kuitenkin vain /- 0,1 astetta. Auringon säteilyintensiteetti on varsin vakaa, vaikka mitattavissa olevaa vaihtelua lööytyykin. Se ei selitä mietnkään nykyistä lämpenemistä.

        Taidat venäläisistä kirjoittaessasi tarkoittaa yhtä ainoaa tutkimustulosta, joka on sekin jo vedetty virheellisenä takaisin. Ainakaan muuta siihen suuntaankaan viittaavaa ei ole vastaan tullut.


    • Anonyymi

      Suurin syy kaikkeen on että ihmisiä on tällä planeetalla aivan liikaa. Miljardin asukaan rajan ylitys:

      1. miljardi --- 1800-luvun alkupuoli
      2. miljardi --- 1920-luku
      3. miljardi --- 1960
      4. miljardi --- 1974
      5. miljardi --- 1987
      6. miljardi --- 1999
      7. miljardi --- 2012
      8. miljardin ennuste --- 2025

      Maailman väkiluku ja sen suuri kasvu on oikeasti iso ongelma. Yli puolet liikaa jo tällä planeetalla luonnonvaroihin suhteutettuna.

    • Seuraava tämänkertaisen jo 2,58 miljoonaa vuotta käynnissä olleen jääkautemme seuraava todella kylmä kausi, l. glasiaatio on tiedemiesten enemmistön mukaan tulossa noin 50 000 vuoden kuluttua, joten itse en pidättelisi hengitystäni sitä odotellessani.

      • Anonyymi

        Enemmistöpäätös eli huutoäänestys on tärkeää ilmastonlämpenemistä tai ilmastonviilenemistä odotettaessa.
        Minä en pidättele hengitystäni kun IPCC:n ilmastoapostolit manaavat maailmanloppua taivaanrannan takaa.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Enemmistöpäätös eli huutoäänestys on tärkeää ilmastonlämpenemistä tai ilmastonviilenemistä odotettaessa.
        Minä en pidättele hengitystäni kun IPCC:n ilmastoapostolit manaavat maailmanloppua taivaanrannan takaa.

        Eipä yksikään klimatologi usko glasiaalin tulevan meidän elinaikanamme. Sellaisesta ei ole mitään näyttöä.


      • Anonyymi
        Kollimaattori kirjoitti:

        Eipä yksikään klimatologi usko glasiaalin tulevan meidän elinaikanamme. Sellaisesta ei ole mitään näyttöä.

        Olet oikeassa. Uskominen on klimatologien kaikkein tärkein tutkimusmenetelmä ilmastonlämpenemistä todistettaessa.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Olet oikeassa. Uskominen on klimatologien kaikkein tärkein tutkimusmenetelmä ilmastonlämpenemistä todistettaessa.

        Kanssasi on miellyttävää keskustella tietäessään, että jokaisen kommenttisi jäljiltä denialistien lukumäärä pienenee aina muutamalla.


      • Anonyymi
        Kollimaattori kirjoitti:

        Kanssasi on miellyttävää keskustella tietäessään, että jokaisen kommenttisi jäljiltä denialistien lukumäärä pienenee aina muutamalla.

        Nyt on alarmistin tietotaso ja ennustustaidot ihan yhtä korkealla kuin astrologieilla ja klimatologeilla.


    • Anonyymi

      Kyllä se ilmasto elää jatkuvasti, niin kuin on tapahtunut siitä lähtien kun Maa sai kaasukehän. Ihmelläkin on vaikutuksensa muutoksessa, mutta ei ollenkaan niin raju kuin halutaan uskotella. Teollisuuden ja liikenteen ongelmat on ilman saastuttamisessa, joka tuhoaa planeetan diversiteettiä. Siinä on aktivismi paikallaan. Mutta siinä mentiin kyseenalaiselle linjalle, että ryhdyttiin käyttämään aseena planeetan keskilämpötilaa ja liioittelemaan. Toki tässä liioittelussa on hyvätkin puolensa, sillä se vauhdittaa luonnonsuojelua. Huonot puoletkin on selvät, kuten elintasoon ja elinolosuhteisiin aiheutuvat vahingot. Politiikassa ja mainonnassa yhteistä on se, että ihmisten mieleen pyritään vaikuttamaan liioittelemalla ja manipuloimalla. Propagandassa halutaan myös pelotella. Siksi ilmastohysteria on politiikan, mainonnan ja propagandan keinoin toteutettua eduntavoittelua. Ja osansa on myös maineella, sillä varsinkin vihervasemmisto haluaa näyttää hyvältä ilmastopaneeleissa. Miettikää nyt, että mitä järkeä on lähteä hankaloittamaan esim. autoliikenteestä riippuvaisten elämää, kun meidän liikennepäästöt on reilun promillen suuruinen ongelma planeetan kokonaispäästöistä. Se promille on ilmastoposeeraajille tärkeämpi kuin ihmisten riippuvuus autoliikenteestä. Että voisi joku kohtuus ja tolkku yrittää säilyttää, eikä lähteä kiihkoilemaan, kun se tietää, että joudutaan raiskaamaan moraalia ja demokratiaa.

      • Anonyymi

        Ilmastonmuutos on globaali ongelma. Tutkijat rummuttivat sitä vuosia ennen kuin poliitikot alkoivat herätä. Ilmastonmuutos maksaa ekonomistien mukaan 5 - 20 kertaa enemmän kuin sen torjuminen. Mitä myöhemmäs torjuminen siirtyy, sitä lähempänä ollaan 20 kertaista hintaa.

        Tutkijat eivät ole liioitelleet ilmastonmuutosta. Päin vastoin nyt näyttää pahalta, että sitä on vähätelty.


    • Anonyymi

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/15428403/tiede-ja-vaitteet-ilmaston-viilenemisesta

      Jos jollakulla on tiedossaan tieteellisiä tutkimuksia jotka osoittavat ilmaston viilenevän lähitulevaisuudessa niin niitä on yritetty kerätä kootusti tuohon yllämainittuun keskusteluun. Esimerkiksi Zharkovan artikkeli käsiteltiin siellä jo mutta sekin on vedetty takaisin artikkelissa olleiden asiavirheiden vuoksi.

      Lukekaa keskustelun ensimmäisestä viestistä millaista materiaalia on haussa. Mahdollinen doi - koodi, ISBN, tekijöiden nimet ja julkaisuvuosi tai suora linkki pitäisi mielellään laittaa viestin alkuun kuten tässä viestissä on tehty. Pääsen lukemaan poistetuistakin viesteistä niiden ensimmäiset sata merkkiä (välilyönti on myös yksi merkki).
      t. ilmastostasäähänjne.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      189
      7506
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      42
      4342
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      26
      2135
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      19
      2069
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      27
      1889
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1706
    7. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      36
      1695
    8. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      22
      1639
    9. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      17
      1613
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      39
      1428
    Aihe